Glavni izbornik

Mikroskopija u Hrvatskoj

Arhiva
RADIONICE

Radionica

Radionica "Pozitronska emisijska tomografija na IRB-u: vrhunski alat u istraživanju animalnih modela" održat će se na IRB-u od 12. do 14. studenog 2014. godine.

Program
Radionica

The InnoMol Bioimaging Workshop
održat će se na Institutu Ruđer Bošković od 20. do 22. listopada 2014. godine.


Program
Radionica

Mikroskopijska radionica AdSTEM 2014 - European Workshop on Quantitative STEM Imaging, EELS and EDXS  održat će se u Piranu, Slovenija, od 29. rujna do 3. listopada 2014.

Poziv
Radionica

Mikroskopijska radionica pod naslovom "Primjena elektronske mikroskopije" održat će se u Ružičkinoj kući u Vukovaru (J. J. Strossmayera 25)  u subotu 3. svibnja 2014. godine s početkom u 10 sati.

Poziv
Mikroskopijska radionica u Kninu

U organizaciji Koordinacija braniteljskih udruga grada Zagreba, Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a "Tvrđava-Knin"  i Braniteljskog portala, Hrvatskog mikroskopijskog društva i Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu, te suorganizaciju Instituta "Ruđer Bošković" i Grada Knina, održana je mikroskopijska radionica "Mikroskopija - od biologije do geologije" na Veleučilištu "Marko Marulić", Knin, 10. lipnja 2013. godine.

Program radionice
Radionica FEI

26. lipnja 2013.
na Institutu za fiziku u organizaciji Hrvatskog mikroskopijskog društva održana je stručna radionica tvrtke FEI. Radionicu je otvorio Steve Hant, rukovoditelj FEI za Hrvatsku, a predavanja su održali Daniel Phifer i Mauro  Porcu. Na radionici se također predstavila tvrtka Mirko+Polo d.o.o., zastupnici FEI za ovo područje. Na radionici je bilo 30-ak sudionika, većinom s Instituta "Ruđer Bošković" i s nekoliko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Program radionice
Radionica

Radionica u okviru UKF projekta pod nazivom "Mechanisms of regeneration and repair in neurological disorders" održat će se u petak 17. prosinca 2010.  (8-12 h)  na Hrvatskom institutu za istraživanje mozga, seminarska dvorana u prizemlju (Šalata 12, Zagreb).

Program radionice
Radionica

Radionica posvećena opremi za elektronsku mikroskopiju tvrtke RMC/Boeckeler održat će se u utorak 9. studenog 2010. na Hrvatskom institutu za istraživanje mozga, Zagreb, Šalata 12.

   Program radionice                                            
 

Važni dokumenti
Deklaracija o korištenju kapitalne opreme iz područja mikroskopije
listopad 2007.


Deklaracija o promicanju mikroskopije u obrazovnim sadržajima
studeni 2006.
Statut Društva

Kontakt
Hrvatsko mikroskopijsko društvo
Bijenička cesta 54
HR-10000 Zagreb
e-mail: mikroskopija@hiim.hr
Footer logo
Copyright © 2007 [HMD]. Sva prava pridržana.
Obnovljeno: 07. listopad 2014.